Χαμός στα Σκόπια – Οι Σκοπιανοί δεν δέχονται την συμφωνία....


Οι Σκοπιανοί εχθές το βράδυ, βγήκαν έξω και τα…έσπασαν. Οι πολίτες της γειτονικής χώρας, μαζεύτηκαν έξω από την Βουλή και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά. Οι διαδηλωτές είπαν ότι δεν συμφωνούν με την συμφωνία.Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι λαοί της Ελλάδας και των Σκοπίων (ο κάθε λαός για τον δικό του λόγο), δεν θέλουν με τίποτα αυτή την συμφωνία.Η χθεσινή διαδήλωση ήταν πολύ μεγάλης έντασης, αφού οι πολίτες έριξαν πέτρες στους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Οι διαδηλωτές χρησιμοποίησαν εκρηκτικά, ώστε να καταστρέψουν τον προστατευτικό φράκτη που τους εμπόδιζε να μπουν μέσα στην Βουλή. Οι Σκοπιανοί δεν δέχονται την συμφωνία που υπέγραψαν Τσίπρας-Ζάεφ, καθώς πιστεύουν ότι δεν τους συμφέρει.Εχθές, οι διαδηλωτές φώναζαν: Μακεδονία, Μακεδονία.
Τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί και δύο γυναίκες διαδηλώτριες. 25 διαδηλωτές, τέθηκαν υπό κράτηση.Συμπέρασμα....Ούτε ο Ελληνικός λαός θέλει αυτή την συμφωνία, αλλά ούτε και ο λαός των Σκοπίων. Οι μεν Έλληνες νιώθουν ότι χάνουν την χώρα τους, ενώ οι Σκοπιανοί ζητάνε και τα…ρέστα αφού θέλουν να λέγονται σκέτο Μακεδόνες.

el.gr

Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: