Μας πρόδωσαν και οι προδότες θα πρέπει να τιμωρηθούν…

Ήδη από τις 4-5-2010 είχαμε σηκώσει μια ανάρτηση, την οποία φιλοξένησαν στη συνέχεια πολλά φιλικά blogs και η οποία έμελλε να ξεσηκώσει θύελλα συμπαράστασης μέσα στη διαδικτυακή κοινότητα. Η ανάρτηση είχε τον τίτλο Καλύτερα βρε Έλληνες να πτωχεύσουμε τώρα. Από τότε λέγαμε ότι πρέπει να πτωχεύσουμε εμείς μόνοι μας με δική μας πρωτοβουλία και όχι να μας χρεοκοπήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι όποτε και όπως ήθελαν εκείνοι. 
Αντί λοιπόν οι Έλληνες πολιτικοί να προχωρήσουν τότε στο κούρεμα του χρέους, αντίθετα από το φόβο τους για να μην καταρρεύσει το πολιτικό τους σύστημα και προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι ίδιοι να εκδιωχθούν από τη νομή της εξουσίας, παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία της χώρας και σήμερα…. μας έχουν βάλει σε μια ελεγχόμενη από τους ξένους χρεοκοπία. Χθες η ISDA ανακοίνωσε και επίσημα την πλήρη χρεοκοπία της Ελλάδας. Και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα.
Αν κουρεύαμε τότε μόνοι μας το χρέος, τότε που αυτό ήταν στο 120% και όχι στο 170% που το φούσκωσαν επίτηδες σήμερα, αυτό θα γινόταν με το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια θα ήταν τα ελληνικά δικαστήρια, θα είχαμε αποφύγει όλα αυτά τα μνημόνια και την απώλεια των εισοδημάτων μας, των μισθών, των συντάξεων και των περιουσιών μας, το χρέος δεν θα είχε μετατραπεί σε διακρατικό, δεν θα είχε αυξηθεί, αντίθετα θα είχε πέσει από το 2010 κάτω από το 100% του ΑΕΠ, θα ρίχναμε το βάρος στην ανάπτυξη και τώρα θα είχαμε αρχίσει να ορθοποδούμε, όπως έκαναν και οι Ισλανδοί. Αντίθετα το δικό μας ψοφοδεές πολιτικό σύστημα, αύξησε το χρέος και παρέδωσε την Ελλάδα και τους Έλληνες έρμαια στα χέρια του κάθε Γερμανού και του κάθε τοκογλύφου, αδιαφορώντας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Τελικά το μόνο που έμεινε τώρα στους πολιτικούς για να συνεχίσουν να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν, είναι ένα και μοναδικό: «ευρώ ή δραχμή». Όμως τελικά, ούτε αυτό θα το αποφύγουμε στο τέλος και μάλιστα αυτό θα γίνει με πολύ χειρότερους όρους από το αν το επιλέγαμε κυριαρχικά και με σχέδιο εμείς οι ίδιοι.
Μας πρόδωσαν και οι προδότες θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά..
Ακόμα και σήμερα, την ημέρα της επίσημης χρεοκοπίας και του διεθνούς εξευτελισμού της πατρίδας, οι πολιτικοί μας, αντί να ζητήσουν συντετριμμένοι συγνώμη από τον ελληνικό λαό και να αποσυρθούν, όχι μόνο σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά με θράσος πανηγυρίζουν και από πάνω ότι δήθεν μας έσωσαν και ετοιμάζονται να δρέψουν δάφνες στις προσεχείς παρελάσεις.
Κατ’ αρχήν ούτε μια ψήφος (αν γίνουν τελικά εκλογές) στους υπεύθυνους για να σπάσει το απόστημα και να αρχίσουν οι διαδικασίες απόδοσης των ευθυνών.
http://greeknation.blogspot.com/
Πέτρος Χασάπης                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: