SOS......Η Ελλάδα δεν γεννάει, γερνάει…Η Ελλάδα δεν πεθαίνει ...πωλείτε.

Α. Σαμαράς στη Βουλή(22-12-2010): «…Είναι, άραγε, «σπατάλη» το επίδομα των πολυτέκνων που το κόβουν τώρα δραστικά; Και θα καταβάλλεται πλέον, μόνο αν το ετήσιο μεικτό εισόδημα της οικογένειας είναι κάτω από 40 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή 30 χιλιάδες καθαρά. Για όνομα του Θεού! Στους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους βρήκατε να χτυπήσετε τη δημόσια σπατάλη; Λέγεται ότι ο αρμόδιος υπουργός θα πάρει πίσω το εισοδηματικό κριτήριο. Μακάρι! Αλλά η περικοπή του ελάχιστου πολυτεκνικού επιδόματος παραμένει. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι η Ελλάδα δεν γεννάειγερνάει…» 
Η παρούσα Κυβέρνηση που εξαπάτησε προεκλογικά τους πολύτεκνουςτους κλέβει τώρα: από την αναπροσαρμογή των πολ. επιδομάτων και την κατάργηση του αφορολογήτου  παιδιών, από τον πολύτεκνο με  4 παιδιά και οικογ. εισόδημα 30.001€,  από τον Μισθωτό έως 5.462€ και από τον Ελ. Επαγγελματία έως 9.462€, εκτός από τις μειώσεις μισθών, δώρων, χαρατσιών κλπ!!!

Σε γενικό αναβρασμό βρίσκονται οι πολύτεκνοι της χώρας, λόγω των νέων μέτρων που προωθεί  η τρικομματική κυβέρνηση, τονίζοντας πως με αυτά  «δολοφονούν την πολύτεκνη οικογένεια». Προχθές ο Σύλλογος Πολυτέκνων Δράμας προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση.
Συγκεντρώθηκαν πολύτεκνοι στην εφορία και παρέδωσαν τα παιδιά τους στον έφορο, αφού πλέον τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο διαβίωσης. Χθες υπήρξαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από πολλούς συλλόγους ανά τη χώρα. Ο σύλλογος της Δράμας ετοιμάζεται και για νέες κινητοποιήσεις δήλωσε ο πρόεδρός του Νίκος Σμολοκτός, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου της Καβάλας Γιάννης Βοϊδης  είπε πως βρίσκονται σε εγρήγορση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: