Τρομοκράτες ήθελαν να πνίξουν την Βοστόνη στο αίμα! 3 νεκροί εκ των οποίων ένα 8χρονο παιδί και πάνω από 140 τραυματίες!
- Ομπάμα: Δεν ξέρουμε ακόμα ποιός το έκανε αυτό αλλά θα τον βρούμε!
- Βρέθηκαν κι άλλες βόμβες που απενεργοποίησαν οι αρχές
- Σε κατάσταση ύψιστης ασφαλειας Ουάσινγκτον και Νεα Υόρκη- Κόκκινος συναγερμός στον Λευκό Οίκο
- Απαγορεύτηκαν όλες οι πτήσεις πάνω από τη Βοστόνη- Σκηνές πανικού επικράτησαν την ώρα των εκρήξεων- Δεν ξέρουν ακόμα ποιά οργάνωση βρίσκεται πίσω από την επίθεση
- Καλά στην υγεία τους τα μέλη της ελληνικής αποστολής, δηλώνει στο Newsit ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ

Οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν πολύ καλά σχεδιασμένες από όσους τίναξαν στον αέρα έναν από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς μαραθώνιους του κόσμου. Τον μαραθώνιο της Βοστώνης.
Οι εκρήξεις έγιναν ταυτόχρονα σπέρνοντας τον πανικό και όσα ακολούθησαν είναι σκηνές από πεδίο μάχης.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστόνης, ανέφερε στην πρώτη επίσημη ενημέρωση των τοπικών αρχών, ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια τους διεθνούς μαραθωνίου της πόλης και προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον δυο ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, ήταν αποτέλεσμα «ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών που οδήγησαν σε σοβαρές σωματικές βλάβες». Οπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης από τους 3 νεκρούς ο ένας είναι ένα 8χρονο παιδί.
Ο Εντ Ντέιβις ανέφερε, ότι οι ερευνητές της αστυνομίας που εξετάζουν τις συνθήκες, δεν συνδέουν την πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (JFK) της πόλης, με τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κατά της διάρκεια του μαραθώνιου.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, διαψεύδονται επίσης, οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από αμερικανικά μέσα, ότι οι αρχές κρατούν, τουλάχιστον, έναν ύποπτο που φέρει ευθύνη για τις επιθέσεις. Ο Εντ Ντέιβις ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η αστυνομία εξέτασε και ανέκρινε πολλούς αλλά δεν έχει συλλάβει κανέναν που να συνδέεται άμεσα με τις επιθέσεις».
 http://www.youtube.com/watch?v=046MuD1pYJg&feature=player_embedded#!

Δεν υπάρχουν σχόλια: