ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;


   ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;  Πρώτα οι σύμβουλοι τρόικα το Δι-Νε-Του.……!!!
το παρακράτος και τώρα οι τράπεζες κλπ. Θα πάρουν καινούρια μέτρα….  θα έχουμε και καινούριους μαλάκες;; Σε πέντε τραπεζίτες του κόσμου χρωστάνε όλα τα κράτη του κόσμου, 40 τρις ευρώ είναι το ΧΡΕΟΣ  Οι οικονομολόγοι του κράτους ισούνται μα άσχετους "επιστήμονας" 1) Δανεικά παίρνουν μόνον οι μαλάκες εκτός μερικών ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ή *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων) 2)Οικονομολόγοι του κράτους έχουν αξία όσο ένα κομπιουτεράκι των τεσσάρων πράξεων, 1.5 Ευρώ.  3) Χρηματοδότηση (επιχορήγηση) πτωμάτων (κομμάτων ήθελα να πω) 244,2  εκατ. Ευρώ, τα φάγανε και τα χρωστάνε, μέχρι το 2015 Δείτε την μάπα σας στο καθρέπτη. Μπας και δείτε και τον ψεύτη. Το 2000 ο Σημίτης ως πρωθυπουργός και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της ελληνικής οικονομίας, και ο Γενικός Δείκτης θα πάει στις 7.000 μονάδες και έχει λαμπρό μέλλον, στο μέλλον Ή τους παραμύθιαζετε ή τους λέγατε ψέματα, Θυμάστε που με το παραμύθι σας την πάτησαν τους μισούς Έλληνες στο ΧΑΑ κι έχασαν το βίος τους, ή είχατε μεσάνυχτα από οικονομία. Ξέρατε ότι το χρηματιστήριο είναι ΤΖΟΓΟΣ, θεσμός απάτης. Τα χρηματιστήρια οι τράπεζες με τις κομπίνες τους φάγανε τα λεφτά, και άρχισαν οι κατασχέσεις οι απάτες οι αυτοκτονίες από χρέη προς τις τράπεζες χρηματιστήρια κλπ. Με τον σπαταλησμό τα οικονομούσανε οι τράπεζες, τα λαμόγια τους, τα εργοστάσια, τα εμπορικά καταστήματα, προτρέπανε τον λαό σε σπατάλες κλπ. Τζίρος σπαταλήσμου.   Κρίση έχουμε μόνον στη σπαταληστική συνείδηση, ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΜΑΣ. Έχουν πριμοδοτήσει την σπατάλη για να τα οικονομούν οι βιομήχανοι οι τράπεζες, με δάνεια καταναλωτικά τις πιστωτικές
κάρτες, διάφορες εκπτώσεις μπόνους κλπ. Και έκαναν τον κόσμο σπάταλο άπληστο και
δέσμιο της μεγαλομανίας του. ΚΡΙΣΗ έχουμε στην σπατάλη, στον μιμητισμό στην μεγαλομανία και στα λαμόγια. Στους διευθυντές των 10 - 50 χιλιάδων τον μήνα κλπ. λαμόγια.
   Και οι κυβερνώντες με τα δάνεια και τα δανικά (δημόσιο χρέος.) μας πουλούσαν διακυβέρνηση υψηλής ποιότητας, στα ζώα.  Δανικά δάνεια παίρνει το δανικά κράτος, δηλαδή οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, αλλά και οι βλάκες που τους ψηφίζουν δεν ξυπνούν...Φαύλος κύκλος. Για να κινηθεί η αγορά, πρέπει να υπάρχουν καταναλωτές για να γίνετε τσίρος ή σπατάλη, αλλά και κατασχέσεις από της τράπεζες.  
  ==== ΛΥΣΗ ==== Μόνον η κρίση θα μας την λύσει, όταν όλους μας θα μας τσακίσει.   Λευκός καρχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: