.....Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΛΑΕ......

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακι, καλησπερα.σχετικα με τον υποτιτλο "...30 χρονια... κλπ,κλπ ", εχω να σου πω, πως καπου εχεις λαθος. δεν εναι 30 τα χρονια.ειναι καπου 1800 (!)-τουλαχιστον. ο επιθανατιος ρογχος ακουστηκε με το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το γκρεμισμα της αρχαιας θρησκειας, αρα και των ναων της (μη παει "καπου" το μυαλο σου, αθεος ειμαι...) και την "κατασκευη" του ανηκουστου "ελληνοχριστιανικου πολιτισμου". απο κει και μετα μεχρι σημερα το πτωμα της ελλαδας σκυλευανε. μπιγκ ντιιλ...(...ομως εμεις δεν ειχαμε, οτι κομμενα τα γιοφυρια πισω μας, και τα λιγα μουλαρια μας κι αυτα ανημπορα μεσ' τη γλυστραδα της λασπουριας..."αξιον εστι", ΕΛΥΤΗΣ ).υμετερος ειλικρινως...fridos.

evangello είπε...

http://arxaiopnevma.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%9F%CE%A3%20%CE%A4%CE%9F%CE%A5%20%CE%97%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%9F%CE%A5%CE%A3

Ανώνυμος είπε...

κι εγω λεω, τι -κινεζικα- ειναι αυτα;;;

Ανώνυμος είπε...

οκ,οκ ,μολις το ειδα. δεν το "ανοιξα" ακομα, αλλα σε πληροφορω πως προσπαθωντας να αξιολογησω τα πραγματα, προσπαθω να ειμαι απλα ακριβης και δικαιος.τιποτα που να εχει σχεση με ψωνισμενους και μισοσυντρελλους αρχαιολατρεις και παπαριες μετα ριγανεως.ή με παπαδαριο και τα τοιαυτα.αλλωστε το εχουν πει τοσοι και τοσοι, οτι δηλαδη τι μπορεις να κανεις μα μια κοινωνια που η ηλιθιοτητα περισσευει;χαιρετω σας.

evangello είπε...

...ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΜΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΑΡΑ!!ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.