Οι "τρομερές" συγκεντρώσεις Σαμαρά, Βενιζέλου.....

 Στην πλ.Γεωργίου μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ(χωρίς την Α.Παπαρηγα) στα γηπεδάκια ΠΑΣΟΚ.ΝΔ με Σαμαρά, Βενιζέλο.
"Τρομερές" προεκλογικές συγκεντρώσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Οι αρχηγοί τους Σαμαράς και Βενιζέλος με το γνωστό θράσος, την υπεροψία, την απόλυτη υποτίμηση και την αδιαφορία για το τί λέει ο λαός και εσχάτως με την φτιαχτή και προσεγμένη από επικοινωνιολόγους τηλεοπτική σιγουριά, δεν τολμάνε να κάνουν μια ανοιχτη συγκέντρωση και να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το λαό. Τέτοια εμπιστοσύνη στις μάζες... Και όχι μόνο αυτό αλλά και στις λίγες προστατευμένες σε κλειστούς χώρους μαζώξεις τραγωδία που κάνουν επιστρατεύουν πούλμαν μαζεύοντας ένας θεός ξέρει πώς από τις γύρω πόλεις και χωριά "οπαδούς" και χειροκροτητές. Με το που σφίξαν βλέπεις τα λουριά στα οικονομικά τους λόγω των γνωστών χρεών και των 2 κομμάτων (240εκ. φεσι μας έχουν βαλει που δεν πρόκειται να τα πληρώσουν!) περιοριστηκε και η χαρά της μετακίνησης χιλιάδων γαλαζοπράσινων σημαιοστολισμένων εκδρομέων.
Και στην Πάτρα ο Βενιζέλος λοιπόν και στις Σέρρες ο Σαμαράς πέρασαν ένα μουντό βράδυ, ανάμεσα σε καμια 600ριά στελέχη, φρουρούς, περίεργους, πελάτες και κομματικούς αριστοκράτες, που δεν γίνεται να κάνουν πιά πίσω, και άφησαν στην τηλεόραση το θαύμα της δημιουργίας ενθουσιώδους κοινού.
Το φοβερό είναι ότι την ίδια στιγμή που ολόκληρος Βενιζέλος μιλούσε στο γηπεδάκι της ΕΑΠ στους 600-800 που μπόρεσαν να μαζέψουν -μεταξύ άλλων πιθανόν και ΠΑΣΟΚτζηδες-  το ΚΚΕ έκανε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλ.Γεωργίου με μερικές χιλιάδες κόσμο, όπου δεν μιλούσε η ΓΓ Α.Παπαρήγα αλλά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε.  και ο Νίκος Καραθανασόπουλος υποψήφιος βουλευτής!
Να γινόταν να εκφραστεί η εικόνα των συγκεντρώσεων και στην κάλπη...
Πως τα φέρνουν στο τέλος έτσι βόλτα με το φόβο και το παραμύθι δυσκολεύομαι ειλικρινά να το καταλάβω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: