Το κόμμα ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Το μοναδικό ίσως κόμμα στην Ελλάδα που επιμένει να αγνοεί συστηματικά και με φανατισμό τη σημασία της λέξης «επικοινωνία»,είναι το "ΠΑΠΑΡΗΓΑ"....Επικοινωνία λοιπόν σημαίνει (διάβασα και αντέγραψα από το Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας, συγγραφέας του οποίου είναι ο υπουργός μας, της Παιδείας):
1. Η αμοιβαία επαφή μεταξύ ατόμων ή και ομάδων.
2. Η μεταβίβαση και η ανταλλαγή μηνυμάτων, πληροφοριών, από κάποιον που νοείται ως πομπός προς κάποιον που νοείται ως δέκτης μέσω κοινού συστήματος σημάτων, συμβόλων ή τρόπων συμπεριφοράς.
3. Η μεταβίβαση μηνυμάτων, πληροφοριών από ομάδα λίγων ατόμων σε μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες.Σε τι θα ζημιωνόταν το ΚΚΕ από μια συνάντηση Αλέκας-Αλέξη, στα πλαίσια των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης;
Σε τίποτε απολύτως. Αντίθετα θα έβγαινε ωφελημένο, αφού θα αφαιρούσε από πολλούς επιχειρήματα τύπου «δεν συναντήθηκε με τον Τσίπρα για να μην μολυνθεί»!
Θα έχανε από το κύρος του το κόμμα αν σε μια τέτοια συνάντηση η Γραμματέας έδινε συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την εκλογική του νίκη;Όχι βέβαια! Θα κέρδιζε πόντους επικοινωνιακά αφού θα αποδείκνυε πως κατέχει και χρησιμοποιεί τους κώδικες στοιχειώδους ευγένειας.Θα… έχανε ψηφοφόρους αν φωτογραφιζόταν δίπλα του όπως οι ηγέτες των άλλων κομμάτων;
Αστεία πράγματα…                     http://e-oikodomos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: