Υπολογίστε το φόρο που θα πληρώσετε φέτος. Κατεβάστε δωρεάν το πρόγραμμα "Φορολογική Δήλωση 2012" και εκτυπώστε το εκκαθαριστικό σας άμεσα.


"Φορολογική Δήλωση 2012"
Εκκαθάριση Φόρου Εφαρμογή συμπλήρωσης του εντύπου Ε1 και υπολογισμού του καταβλητέου φόρου για το Οικονομικό Έτος 2012 (χρήση 2011).
To in.gr σε συνεργασία με την Epsilon Net σας προσφέρει 
την εφαρμογή "Φορολογική Δήλωση - Εκκαθάριση Φόρου 2012".
Εύκολη και γρήγορη καταχώρηση της δήλωσης εισοδήματος Υπολογισμός με ακρίβεια του φόρου εισοδήματοςΥπολογισμός της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος που συνεκκαθαρίζεται με το φόρο εισοδήματος Αυτόματος προσδιορισμός της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης Δυνατότητα Γρήγορου υπολογισμού φόρου συμπληρώνοντας κωδικούς και ποσά. Αυτόματη Υποβολή του εντύπου Ε1 μέσω Internet με αυτόματη σύνδεση στο site της ΓΓΠΣ (TaxisNetΕκτύπωση της δήλωσης εισοδήματος, του εκκαθαριστικού σας σημειώματος ή και του δοσολογίου με τις προβλεπόμενες προθεσμίες.Δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης της εφαρμογής μέσω Internet με νέες εκδόσεις για προσθήκες / βελτιώσεις της εφαρμογής Με την εγγύηση και την επιστημονική επιμέλεια της Epsilon Net.
Κατεβάστε από ΕΔΩ
 http://el-skopeftis.blogspot.gr/2012/06/2012_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: