.Τεράστια η άνοδος των εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη. Εκλογές το 2017 σε τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες που η ακροδεξιά σαρώνει !!!

Posted by diafimiseto στο 20/01/2017

2017: Τρία ακροδεξιά… φυντάνια που κινδυνεύουν να γκρεμίσουν την Ευρώπη

Η άνοδος του Εθνικισμού και των πατριωτικών αισθημάτων κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Ευρώπη. Το 2017, έτος εκλογών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να αναδείξει σε πολύ υψηλά ποσοστά, στις πρώτες θέσεις,  τα ακροδεξιά κόμματα.

  Εκλογές στην Ολλανδία:

Η Ολλανδία έχει βουλευτικές εκλογές στις 15 Μαρτίου 2017. Ο ακροδεξιός ηγέτης του «κόμματος για την Ελευθερία» Geert Wilders είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις εδώ και πολλούς μήνες. Στο πρόγραμμά του υπόσχεται να κάνει δημοψήφισμα για να αποχωρήσει η Ολλανδία από το ευρώ, να κλείσει τα τζαμιά και να εκδιώξει όλους τους λαθρομετανάστες από την Ολλανδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Geert Wilders

Εκλογές στη Γαλλία:

Η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα μετά την Ολλανδία που έχει εκλογές το 2017 είναι η Γαλλία. Οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν στις 23 Απριλίου και η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου» φέρεται φαβορί για να περάσει όχι μόνον στον πρώτο γύρο, αλλά να πάρει και με σχετική άνεση την προεδρία στη Γαλλίακαι να στεφθεί πανηγυρικά Πρόεδρος της μεγάλης και φίλης χώρας! 
Η Μαρίν Λεπέν ζητάει δημοψήφισμα ώστε να αποχωρήσει η Γαλλία από το ευρώ. Υπέρμαχος της του συνθήματος «πρώτα το έθνος», η Λεπέν έχει άριστες σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και στηρίζει την επιτυχία της κυρίως στην πολιτική της εναντίον των όλων των λαθρομεταναστών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ

Εκλογές στη Γερμανία:

Η Γερμανία θα έχει τις κρισιμότερες βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2017. Θα είναι η τέταρτη φορά που η νεοταξίτισα  Ανγκελα Μέρκελ θα διεκδικήσει την ψήφο των Γερμανών και αναμένεται να έχει αντίπαλο από το σοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας και τον νυν αντικαγκελάριό της, τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Εκεί όμως  ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος είναι η κυρία  Frauke Petry (AfD) που  κερδίζει αυτή τη στιγμή 20% στις δημοσκοπήσεις με τρομερή περαιτέρω άνοδο στις προτιμήσεις των γερμανών.  Είναι υπερσίγουρη  η είσοδος του κόμματός της στην Bundestag και θα είναι η πρώτη φορά που οι εθνικιστές της ακροδεξιάς στη Γερμανία  θα μπουν και μάλιστα θριαμβευτικά και με πολλές έδρες στη βουλή από το 1945 !!!   Η κυρία Πέτρι συντηρεί έναν υψηλών τόνων πολιτικό λόγο κατά των μεταναστών και ιδίως των λαθρομεταναστών, στοιχηματίζει πάνω στην ανασφάλεια των Γερμανών μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και στόχος της είναι η απώθηση και η εκδίωξη μεταναστών και προσφύγων.

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για Frauke Petry (AfD)
Advertisements
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: