.Τα Ελληνάκια...




Γιατί τόση αδικία, ρε Θεέ; Γιατί κανένας δεν γνοιάζεται γι' αυτά;
-Γιατί είναι Ελληνάκια και πρέπει να εξοντωθούν...
Πεντακόσιες σόμπες κηροζίνης αγόρασε η ΓΣΕΕ, για να τις διαθέσει στους λαθρομετανάστες.
Και θα πλερώσει λέει και τα έξοδα μεταφοράς, οπουδήποτε στην Ελλάδα αποφασίσει ο υπουργός της λαθροεισβολής.
Και τα Ελληνικά[;] Πετρέλαια θα διαθέσουν την κηροζίνη.
Όλα δωρεάν...Αν είχαν μια τέτοια σόμπα εκείνα τα Ελληνάκια, τότε στη Λάρισα, που δηλητηριάστηκαν από το μονοξείδιο του άνθρακα μιας αυτοσχέδιας σόμπας κάρβουνου, ίσως τώρα να ζούσαν...Γιατί τόση αδικία, ρε Θεέ;Γιατί κανένας δεν γνοιάζεται για τα Ελληνάκια, μοναχά δίνουν τα πάντα στους λαθροκαταχτητές μας;Οχτώ χιλιάδες διαμερίσματα έχουνε κλείσει οι ροζ συμμορίτες, για να στεγάσουν εκεί χιλιάδες λαθρέποικους. Τα περισσότερα προέρχονται από κατασχεμένα σπίτια Ελλήνων.Κι επιπλέον ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ιντερνετ δωρεάν.
Αφορολόγητα όλα και για μποναμά, 400 εβρά η φαμίλια!
Αν είχαν τέτοια προνόμια τα παιδιά του Αντρέα, που φούνταρε από τον 6ο όροφο μιας πολυκατοικίας των Αθηνών, πέρυσι το καλοκαίρι, ίσως να μην περίμεναν κάθε πρωί τη γειτόνισσα τη Μαρίτσα, να τα ελεήσει με ένα μπουκάλι γάλα [που δεν έρχεται και κάθε πρωί...]
Γιατί τόσο μίσος κατά των Ελλήνων, Χριστέ μου; Γιατί ακόμα και οι παπάδες σου "ξεχνάνε" το έλεος όταν πρόκειται για Ελληνάκια και μοιράζουν απλόχερα το έλεός τους, μοναχά στους αλβανοκογκολέζους;Λυσομανάνε τα παπαγαλάκια της τηλοψίας, με την προπαγάνδα υπερ των λαθρέποικων.Και βγάνουν τα μαυρόπουλα να κλαψουρίζουν στις οθόνες, επειδή λέει θέλουν να γίνουν γιατροί, μηχανικοί, αεροπόροι και γι αυτό πρέπει να λαθροκαταλάβουν και τα ελληνικά σχολεία. Που ανάθεμα κι αν έχουν δώκει 1 εβρώ οι πατεράδες τους, για να χτιστούν αυτά τα έρμα τα σχολεία, τα οποία φτιάχτηκαν αποκλειστικά με τον ιδρώτα των Ελλήνων!Αλλά και τα Ελληνάκια θέλουν να γίνουν γιατροί, μηχανικοί κι αεροπόροι, ωστόσο η μεταναστολαγνική ψύχωση των εκπαιδευτικών τους, τα αναγκάζει να υποστούν μια εκπαίδευση, η οποία ολοένα υποβιβάζεται σε κατώτερα επίπεδα, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νοητικές και γνωστικές ανάγκες των τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων [ασχέτως ρατσας και ηλικίας].
Κι αν ποτέ τα καταφέρουν να τελειώσουν τις σπουδές τους, τα Ελληνάκια κοιτάνε πως να τα μαζέψουν και να φύγουν από ετούτον εδώ τον βρωμότοπο, που κατατρώγει τα παιδιά του! 
Ποια προσφυγόπουλα λοιπόν και ποιοι μετανάστες;Τα Ελληνάκια πληρώνουν το δόγμα του Σοκ, που εφαρμόζεται στο πειραματόζωο η Ελλάς, προκειμένου τα αφεντικά της οικουμένης να διαθέτουν μια αποθήκη, με φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.Τα Ελληνάκια λοιπόν κατάντησαν τα ζητιανάκια της Ευρώπης αλλά γι αυτά δεν μιλάει κανείς.Λες και σ' αυτόν εδώ τον τόπο, ο Χριστός σταμάτησε στους Έλληνες!
Γιατί ρε γαμώτο, τέτοια αδικία Χριστέ μου;Γιατί βλέπεις και κρίνεις εμάς τους Έλληνες, σαν να είμαστε παιδιά του Πατρός Σου;Τι διάβολο;
Μετάνιωσες που έφτιαξες λευκό τον Αδάμ και τώρα αποφάσισες να την πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες;Αλλά δεν απαντάς. Μένεις σιωπηλός, όπως πάντα. Ένας βουβός Θεός που παρακολουθεί τα βάσανα των ανθρώπων, αμέτοχος κι αδιάφορος...
Εξόν κι αν απαντάς και μάλιστα βροντερά, αλλά εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε ικανοί να καταλάβουμε τη γλώσσα σου.Ναι, τώρα που το συλλογιέμαι ξανά, ίσως και να είναι κάπως έτσι τα πράγματα...Εσύ έχεις τον τρόπο Σου να φανερώνεις στους ανθρώπους τις Βουλές Σου και μάλλον το πράτεις κάθε ημέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Αλλά εμείς δεν έχουμε μάτια να δούμε και αυτιά να ακούσωμε.
Και τι μας λες, μέσα από την ίδια τη Φύση της Δημιουργίας Σου;
Μας διδασκεις Θεές μου, πως γεννιέται η ζωή διαμέσου του θανάτου. Μας δείχνεις πως ένα πλάσμα που αρρώστησε ανίατα και πέθανε, γίνεται χώμα, μέσα στο χώμα κι από το κουφάρι του βρίσκει τροφή η ρίζα του κρίνου για να τραφεί και να θεριέψει το λουλούδι, να αρωματίσει την Πλάση.
Ναι, αυτό μας εξηγείς Κύριε, με τον τρόπο σου.

Μας εξηγείς πως όταν ένας ζωντανός οργανισμός φτάσει σε τέτοιο σημείο εκφυλισμού, αρρώστιας και ανημπόριας να επιζήσει, είναι Νομοτέλεια ότι πρέπει να πεθάνει. Για να δώσει τη δυνατοτητα να γεννηθεί ένα νέο, υγιές και ρωμαλέο δημιούργημα σου, στη θέση του, που θα συνεχίσει το ταξίδι του στον Υπέροχο κόσμο Σου.
Τι άλλο λοιπόν είναι ο Έλληνας Κύριε, από έναν τέτοιον ασθενή, που δεν του έχει μείνει πλέον ίχνος ζωικής ενέργειας, ώστε να δώσει τον βαρύ αγώνα της ζωής, απέναντι σε όλους τους κινδύνους που τον απειλούν.
Και πρέπει να πεθάνει...
Κι ίσως μάλιστα να πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, όλη αυτή η άρρωστη κι εκφυλισμένη γενιά, που αποτελεί ντροπή για τα έθνη και την ανθρωπότητα, ώστε να μην μολύνει περισσότερο τη δημιουργία σου και προπαντός, για να γεννηθεί μέσα από τη δικιά της σήψη, ένας άλλος, ρωμαλέος Ελληνισμός.Ναι κύριε - τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πιο καθαρά την απάντηση Σου.Προκειμένου να διασωθεί ο Ελληνισμός, καλύτερα είναι να ψοφήσουμε όλοι εμείς οι παράσιτοι του Ελληνισμού. 
Ομολογώ Θεέ μου - Ναι έχεις δίκαιο
Τα πάντα λέει εν Σοφία εποίησες και η πιο μεγάλη Σοφία Σου, είναι ο θάνατος. Διότι μόνον μέσω του θανάτου μπορεί να υπάρξει η Ζωή.

Ωστόσο Χριστέ μου, είναι στ' αλήθεια πολύ σκληρό. Είναι αβάσταχτο μαζί με μας, τη γενιά των πορωμένων, των κρατικοδίαιτων, των προδοτών, των άρρωστων, των ψεύτηδων, των τεμπέληδων, των ψυχοπαθών, των μεταναστολάγνων, των πούστηδων και των αριστερών, να βλέπω να εξοντώνονται και τα παιδιά μας, τα οποία δεν έφταιξαν σε τίποτα.

Τα Ελληνάκια μας, Κύριε...

Αυτά συλλογιέμαι και σφίγγεται η καρδιά μου. Κι επειδή είμαι ένας αδύναμος άνθρωπος, με μικρόν νουν και μικρή ζωή και δεν αντέχω το βάρος της Αλήθειας Σου, έρχομαι τώρα κι εγώ να σε ικετέψω, όπως έκαμε άλλοτε στον κήπο της Γεθσημανή, ο μονογενής Υιός Σου...
Αν το θελήσεις Εσύ Κύριε, πάρε από εμένα το πικρόν ποτήριον τούτο.
Δώσε φώτιση στους Έλληνες [όσους έχουν απομείνει] να λάβουν τη μάχαιρα και να σφάξουν τους Ιούδες, ώστε να γλιτώσουν τουλάχιστον τα Ελληνάκια...

Αυτά είχα να σου πω Κύριε, με ψηλά το κεφάλι, όπως αρμόζει σε μας τους Έλληνες, κι όπως αρμόζει σε Σένα, που είσαι ένας Θεός ελευθέρων ανθρώπων και όχι δούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: