Γαμώ το θυμικό σας

Τα φρύδια μου έχουν φουσκώσει σαν τα τσουρέκια της Λαμπρής. Κανεί ρε Κουμπάροι, όπως λένε οι Κυπραίοι...ΚΑΝΕΙ!!! Κοινώς, Φτάνει! Όχι άλλο κλάμα για τους εκτελεσμένους και τα ολοκαυτώματα. Όχι άλλα δάκρυα και αγανάκτηση για αυτά που πάθανε οι παππούδες σας.
Τόσες δεκαετίες, όχι μόνο εσείς, τα παιδιά και τα εγγόνια, αλλά και οι ίδιοι οι παππούδες σας τα είχαν κλείσει όλα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ούτε καν σαν σκελετοί στη ντουλάπα δεν διατηρούνταν, έτσι για να βγαίνει που και που κανά οστό να συγκινούμαστε ρε αδερφάκι μου!!!
Μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλίτσα και άρχισαν οι μυθικοί και ηρωικοί διθύραμβοι για το Δίστομο, για τα Καλάβρυτα και για τους Καπεταναίους. Πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είστε όλοι, μα όλοι όμως!
Ας αρχίσω τα παραληρηματικά ερωτήματά μου λοιπόν, για ακόμη μια φορά.
Πόσα χρόνια μετά τη λήξη του εμφυλίου συνεχίζονταν οι διωγμοί των κομμουνιστών και λοιπών "προοδευτικών" ανθρωπακίων αυτού του ντουνιά;
Πόσα χρόνια κράτησε η εξορία τους;
Ποιές ήταν οι αντιδράσεις καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των ωραίων καταστάσεων;
Ποιοί έμειναν, ή μάλλον ποιοί επιβίωσαν, στα Ανταρτομάνικα χωριά της χώρας;
Όταν ο Αντρίκος, ο διδάσκαλος της Παπατζιδικής, έδινε αμνηστίες και συνταξούλες ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ, βρέθηκε κανείς να του πει "Κύριε Παπανδρέου, μπορείτε να βάλετε τη σύνταξη στον ΚΩΛΟ σας!"; Μάλλον δεν καταλάβαιναν ε; Γι' αυτό κάθισαν ακόμη και στα ίδια έδρανα της Βουλής!
Ποιοί έδωσαν την εξουσία στο Αμερικανάκι Επαναστάτη της Συντεχνίας; Εγώ; Δεν ήταν τα αδικημένα μπαρμπάδια μας; Από την επανάσταση του βουνού στην επανάσταση της τσέπης ρε;
Ποιοί ανέχτηκαν τη δημιουργία των κλειστών συντεχνιακών συμφερόντων; Εγώ; Δεν ήταν οι βασανισμένοι εξόριστοι; Από τον παλλαϊκό αγώνα για ελεύθερη πατρίδα, στον παρεΐστικο του προσωπικού καριερισμού ρε;
Σταματήστε λοιπόν να φαίνεστε έκπληκτοι για όσα συμβαίνουν, διότι οι Παππούδες, οι Γονείς σας κι Εσείς προσωπικά είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι!
Και κάθεστε και καλαμπουρίζετε με τον κάθε Ραδιοαρβύλα, ο οποίος λέει "ε εντάξει τώρα, όλο αυτό είναι μια κακόγουστη φάρσα που αποφασίσαμε να κάνουμε στις εκλογές!" Άσε ρε φλώρε! Όλο αυτό, είναι απόρροια του συσσωρευμένου Σκατού στο κεφάλι σας!
Και στον αντίποδα αυτής της Φασιστοκατάστασης, ο Aleksis και οι Ειρηνικοί Επαναστάτες του!
Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι η Μαλακία δεν είναι άθλημα πρωταθλητισμού αλλά χόμπι;!
Πηγή: Blackjack

Δεν υπάρχουν σχόλια: