ΕΚΤΑΚΤΟ…!!! Ξεσηκώνεται η Αθήνα…!!! ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ… ΟΛΟΙ Την Παρασκευή στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τώρα είναι ώρα να αντιδράσουμε… Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ… Μαζικά και με Πάθος για την Μακεδονία…!! Εκτός από τις Πρέσπες το Σάββατο για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αργότερα, έχουμε μεγάλη κινητοποίηση για την Αθήνα…


… ΕΞΩ από την Βουλή την ώρα που θα συζητιέται η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία μέσα. Την ανακοίνωση έκανε ο Μιχάλης Πατσίκας, εκ των βασικών οργανωτών των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 
Ο Μιχάλης Πατσίκα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ είπε πως θα βρισκόμαστε εκεί από το πρωϊ, ενώ αργότερα σήμερα θα σας ανακοινώσουμε λεπτομέρειες και για αυτή την κινητοποίηση που πρέπει να είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ για αυτούς που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας μας. 
Από τα χρόνια του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ μέχρι και σήμερα.. Οσες ζωες χάθηκαν για να έχουμε την τρανή ιστορία μας που την ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ εύχομαι να σας στοιχειώνουν κάθε βράδυ.. Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα παράγει και ρουφιάνους.. Είστε η ντροπή του έθνους μας..
https://newsthessaloniki.gr/ektakto-xesikonetai-i-athina-geniki-kinitopoiisi-oloi-tin-paraskeyi-sto-syntagma-diadoste-to/

Δεν υπάρχουν σχόλια: